Genel Müdür Yardımcımız Adil Hakan AYBER, Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Mustafa AKKUL ve beraberlerindeki heyet Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.

09 Sep 2022

Genel Müdür Yardımcımız Adil Hakan AYBER, Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Mustafa AKKUL, Kadastro Dairesi Başkanlığında görevli Kontrol Mühendisi Ramis SOYTEMİZ, Kontrol Mühendisi Fatih Çağatay KAPLAN ve Kontrol Mühendisi Battal PEKTAŞ Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.

Bölge Müdürümüz Hakkı YETİŞİR, yapılacak olan yeni hizmet binamız, bağlı birimlerimizde yapılan tadilat/tefrişat ve Bölge müdürlüğümüzün çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı.

Bölge Müdürlüğümüz hizmet binasında, Kadastro Müdürlerimiz, Kadastro Müdür Yardımcılarımız ve mühendislerimizin katılımıyla yapılan toplantıda 22/A projesleri kapsamındaki çalışmalar değerlendirildi ve akabinde şantiyelerdeki iş ve işlemleri yerinde incelendi.

Yakutiye, Palandöken, Aziziye, Aşkale, Pasinle ve Horasan Tapu müdürlükleri ziyaretlerindeyse e-sicil hakkında bilgiler paylaşılarak 2019/12 sayılı genelge kapsamındaki çalışmalar yerinde inceledi.

Genel Müdür Yardımcımız Adil Hakan AYBER ve Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Mustafa AKKUL, personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.