ANTALYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Genel Müdür Yardımcımız Adil Hakan AYBER, Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Mustafa AKKUL ve beraberindeki Heyet, Antalya Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcımız ve beraberindeki Heyet, Antalya Bölge Müdürü Funda AYDIN SEYMEN, ilgili Kadastro ve Tapu Müdürleri ile teknik personelin de katılımıyla;  Kadastro Müdürlüklerince yürütülen kadastral faaliyetler ve elektronik kadastronun alt yapısının oluşturulması çalışmaları kapsamında “Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) ve Faaliyetleri" konulu eğitim toplantısına katıldı.

Toplantıda Kadastro Dairesi Başkanlığından; Denetim Birimi Sorumlusu Tapu ve Kadastro Uzmanı Ahmet ÖĞÜT, Kadastro Veri Yönetimi ve Entegrasyonu Biriminde Tapu ve Kadastro Uzmanı İsmail DURSUN, Güncelleme Biriminde Kontrol Mühendisi Alptekin KEÇELİ tarafından teknik personele yönelik sunum yapıldı.

Eğitim sonrasında Genel Müdür Yardımcımız Adil Hakan AYBER ve Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Mustafa AKKUL, Bölge Müdürü Funda AYDIN SEYMEN ve Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Emin YÜCEL ile birlikte Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Aksu Tapu Müdürlüklerinde incelemelerde bulundular.