Ödül Töreni

Genel Müdürlüğümüz geliştirdiği projelerle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri” kapsamında Merkezi Teşkilat Kategorisinde, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülünü “3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlıklarının Oluşturulması Projesi” ile Genel Müdürlüğümüz aldı.

KALDER Ankara Şubesi tarafından, ülkemizin tüm sektör ve kuruluşlarında mükemmellik kültürünün yaygınlaştırılması misyonu çerçevesinde, yerel ve ulusal düzeyde, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri 22.03.2023 tarihinde sahiplerini buldu.

Genel Müdürlüğümüzün 3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlıklarının Oluşturulması Projesi ile katıldığı ödül törenine, Genel Müdürlüğümüzü temsilen Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet POSTACI, Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel HATİPOĞLU, Tapu Dairesi Başkanı Hasan ÇELİK, Kadastro Dairesi Başkanı Mustafa ASLAN, Harita Dairesi Başkanı İbrahim CANKURT, Yabancı İşler Dairesi Başkanı Sadettin TUNAS, Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Dr. Mustafa AKKUL, Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Demet AYDOĞAN UĞURLU, Harita Üretim Birim Sorumlusu Metin SOYLU  ve Tapu ve Kadastro Uzman İsmail DURSUN katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet POSTACI, "Kurumumuz tarafından yürütülen projelerle gelecekte de bu tür ödülleri almak hedefiyle, Projenin geliştirilmesinde ve yürütülmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, bu anlamlı ödülü depremde hayatını kaybeden kurum personelimizin anısına alıyorum." dedi.