Tekirdağ Valimizden Müdürlüklerimize İade-i Ziyaret

31 May 2024

Kilis Valisi iken 10 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan 2023/376 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile atanan ve 18.08.2023 tarihinde Tekirdağ’da göreve başlayan Vali Sayın Recep Soytürk’e, 30.05.2024 tarihinde iade-i ziyaret kapsamında Tekirdağ Tapu ve Kadastro Hizmet Binamız önünde karşılama töreni düzenlendi.

Sayın Valimize Tekirdağ Kadastro ve Süleymanpaşa Tapu Müdürlüklerinde, yapılmış ve devam eden çalışmalarımız hakkında brifingler sunulmuş, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’müzün “2024-2028 Stratejik Planı” kapsamında yürütülen ve yürütülecek projelerimiz ile Bölge Müdürlüğümüz uhdesinde geliştirilen ev TAKBİS’e entegre bir şekilde çalışan “ROBOT” (yapay zekâ) teknolojisinin hangi aşamada olduğu hususlarında bilgilendirmelerde bulunulmuştur.

Sayın Valimiz de ziyaretten duyduğu memnuniyetini beyan etmiş ve tüm meslektaşlarımıza görevlerinde başarılar dilemiştir.

Bizde Bölge Müdürlüğümüz olarak Sayın Valimize Müdürlüklerimize nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunar, Tekirdağ ilimize yapacağı hizmetlerden dolayı muvaffakiyet dileriz.