GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ 2024 ADANA TEKNOFEST'TE...

Bakan Yardımcımız Burak DEMİRALP, Teknofest Adana’da standımızı ziyaret etti.

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen festivalde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Bakanlığımıza bağlı diğer Kurumlarla birlikte açtığımız stantta kurumumuzun projelerini festivale katılan ziyaretçilere sunuyoruz.

2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen festivalde teknoloji ve girişim yarışmalarından, hava gösterilerine, bilim şovlarından keşif oyunlarına, simülasyon deneyim alanlarından eğitici atölyelere, sergilerden sahne gösterilerine ve konserlere kadar çeşitli faaliyetler hayata geçirildi.

Festivalin ilk gününde standımızı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan BİLGEN, Hatay Tapu ve Kadastro XII. Bölge Müdürü Eyyüp GENÇER, Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin KÖSE, Adana Kadastro Müdürü Gökhan TANER ve Kadastro Müdür Yardımcısı Hacı Hasan YILDIZ  ziyaret etti.

Festivalin ikinci gününde Bakan Danışmanımız İsmail YILMAZ standımızı ziyaret etti.

Festivalin üçüncü gününde standımızı ziyaret eden Bakan Yardımcımız Burak DEMİRALP, ziyaretçilere Kurumumuzu tanıtıcı çeşitli hediyeler verdi.

Festivalin dördüncü gününde standımızı Yüreğir Tapu Müdürü Okan TAŞLIOĞLU ve eşi Seyhan Tapu Müdür Yardımcısı Fatma TAŞLIOĞLU ziyaret etti.

Ayrıca Harita Dairesi Başkanlığımızda bulunan İnteraktif  Kum Havuzu katılımcılar tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştır. İnteraktif Topografya ile kum havuzunda farklı yüzey şekilleri meydana getirilebilmekte, projeksiyon ve derinlik algılayıcı sensör yardımıyla bu şekillerin yüksekliklerine göre renk değişimi ve izohips eğrileri gözlemlenebilmektedir.