Karapınar Ağaç Dikme Etkinliği

17 Oct 2024

Bölge Müdürlüğümüze bağlı Karapınar Tapu Müdürlüğünde Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediye Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Ağaçlandırma ve Fidanlık Şube Müdürlüğünün desteği ile Karapınar Hatıra Ormanı kurulmuştur. Hatıra ormanı ağaç dikme töreni düzenlenmiş olup, törende  Karapınar Kaymakamı Şenol ÖZTÜRK, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim ÖNAL ve  Bölge Müdürümüz Ömer AY tarafından günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı.

Bölge Müdürümüz yapmış olduğu açılış konuşmasında erozyon ile mücadelede ülkemizin kritik yerlerinden olan Karapınar ilçesinde atılan bu adımın hem Karapınar'a hem de ülkemize uzun yıllar nefes olmasını dileyerek, her fidanın gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak adına bizleri temsil edeceğini ifade etti.

Törene Karapınarda görev yapan hakim ve savcıların yanı sıra, Karapınar Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığından tüm birim amirleri, diğer kurum amirleri, Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar MYO öğretim üyesi ve görevlileri, sivil toplum kuruluşları, yerel basın temsilcileri ve Konya Büyükşehir Belediyesi Ağaçlandırma ve Fidanlık Şube Müdürlüğü temsilcileri de katılım sağladı.

Tören protokolün kendileri için ayrılan fidanları dikmeleri ile sona erdi.